Declaratie scandaloasa a lui Dinu dupa dezastrul de la Dinamo: “E un terorist! Il vezi ca la Allahu Akbar inainte de meci”

Cornel Dinu l-a atacat dur pe Danijel Subotic dupa infrangerea lui Dinamo cu Botosani (2-0).Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!Lituania – Romania, joi, 21:45. Romania – Serbia, duminica, 16:00 – LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania – Tara Galilor, vineri, 19:00 la PROX!

Dinu l-a descris pe fotbalistul bosniac drept un ‘terorist’ al fotbalului. Subotic n-a fost singurul atacat de Dinu. Nici celelalte alegeri ale lui Niculescu n-au fost pe placul legendei ‘cainilor’.

“Subotic e un terorist. Terorizeaza fotbalul. Si cum se roaga la inceputul meciului, il vezi ca la Allahu Akbar, asta e in mintea lui. A avut opt atingeri, dintre care sase au fost gresite, dramatice. Ii respect religia, dar cand se roaga inainte de meci tine mainile sus de parca zice Allahu Akbar. Niculescu sa le faca rost de tarnacoape, greble si sa le cante Sorcova. Asta e cantarea care ar trebui pusa in vestiarul lui Dinamo“, a spus Dinu la Telekom Sport.


continuare… .

Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *