Deputat Andrei Gerea: „Jocurile obscure ale PNL amână construirea Spitalului Metropolitan București”

Conducerea ALDE București consideră oportună ideea construirii Spitalului Metropolitan București, proiect susținut de consilierii generali ai Alianței Liberalilor și Democraților. În calitate de președinte al ALDE București sunt pur și simplu indignat de faptul că în cursul zilei de miercuri, proiectul Spitalului Metropolitan, prin care urma să fie atribuit terenul din Pipera, unde trebuia să fie construit acest spital, nu a putut trece din cauza jocurilor obscure ale PNL.

Din lipsă de idei, PNL a adoptat politica USR de a bloca orice ințiativă a coaliției PSD-ALDE. În tandem cu useriștii din Consiliul General, peneliștii au votat împotriva acestui proiect pe care îl consider de o importanță strategică pentru București. În stilul caracteristic, atacurile venite din partea noului PNL, în care și-au găsit loc pedeliștii care în urmă cu numai câțiva ani au închis spitale, neagă viabilitatea unui proiect doar pentru că inițiativa nu le aparține.  Nu contează că este în zona Aeropotului Henri Coandă, unde ar putea ajunge ușor și urgențele medicale din alte zone ale țării, că este în zona de centură, unde spațiul generos permite contruirea acestui spital ce va fi ridicat la standarde europene. Contează doar poziția de „Gică contra” a unor falși liberali pentru care minciuna și fariseismul s-au transformat în politica galbenă de invidie a opoziției de tinichea.

Profit de această ocazie să afirm public că Spitalul Metropolitan București este o necesitate pentru Capitală și că realizarea acestui proiect ar însemna un plus pentru sistemul de sănătate românesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *