Deputat Andrei Gerea, vicepreședinte ALDE: „Sâmbătă vom milita pentru „o țară ca afară”, fără binom și fără abuzuri!”

Sâmbătă voi fi prezent în Piața Victoriei, alături de zeci de mii de români, la mitingul organizat împotriva abuzurilor și a exceselor ce s-au petrecut în România ultimilor ani. Vrem ca în acest fel să ne facem vocea auzită, vrem ca drepturile românilor să fie respectate de toate instituțiile statului, inclusiv instituțiile de forță.

ALDE a sancționat acțiunile nedemocratice și abuzive ale sistemului încă din momentul înființării sale. Am declanșat în Parlament demersuri pentru a stopa aceste abuzuri și pentru a avea o justiție independentă. Am susținut proiecte de lege care sunt fundamentale pentru a scoate justiția de sub influența serviciilor și a oferi instrumente magistraților onești pentru a reforma sistemul.

Pentru a putea reuși să eliminăm toate încrengăturile statului paralel, trebuie să mergem mai departe, trebuie să ne facem vocea auzită. De aceea, pe 9 iunie ieșim în stradă împotriva unui sistem care s-a înrădăcinat în România în ultimii ani și care a distrus vieți, a curmat cariere, a afectat sute, dacă nu chiar mii de vieți. E momentul să arătăm, atât în interiorul României, cât și în exterior, că sunt mulți români care vor un stat de drept autentic, cu o justiție corectă, o justiție independentă.

Pe 9 iunie, vom fi în Piata Victoriei alături de românii care își doresc o țară în care drepturile să le fie respectate, o țară în care Constituția să fie respectată de toată lumea, o țară în care Constituția să nu fie considerată facultativă! Sâmbătă vom milita pentru „o țară ca afară”, fără binom și fără abuzuri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *