Deputații Ana Birchall și Victor Paul Dobre, într-o delegație a AP OSCE în vizită la Rabat

Deputații Ana Birchall și Victor Paul Dobre vor face parte dintr-o delegație a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE), care se va deplasa la Rabat (Maroc), informează un comunicat al Camerei Deputaților, remis luni AGERPRES.

15e9ea7c-fc52-4fc6-ab4f-9acca9b0dd35

Potrivit sursei citate, în perioada 18 — 21 octombrie, Casa Consilierilor din Regatul Maroc (Camera superioară a Parlamentului marocan) și Adunarea Parlamentară a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa organizează vizita unei delegații a AP OSCE în capitala Marocului, la Rabat.

Vizita este organizată în contextul unui seminar care se va desfășura pe 20 octombrie, la Rabat, cu tema “Propagarea extremismului violent în regiunea OSCE și strategia adecvată pentru a împiedica atragerea și recrutarea de tineri de către organizațiile teroriste: abordarea marocană”.

Sesiunile de lucru ale acestui seminar prevăd prezentări și dezbateri pe următoarele subteme: “Securitatea abordată din perspectiva Marocului: lupta împotriva terorismului și combaterea atragerii și recrutării de tineri de către organizațiile teroriste”; “Reforma domeniului religios ca un instrument în lupta împotriva extremismului”; “Rolul instituțiilor educative în promovarea valorilor toleranței și modernizării”.

Proiectul de program general include, pe lângă seminarul menționat, o serie de întrevederi cu înalți oficiali ai Regatului Maroc, între care: președinții ambelor Camere ale Parlamentului marocan, prim-ministrul și membri ai Guvernului marocan, se mai arată în comunicat.

AGERPRES/(AS — autor: Mădălina Cerban, editor: Andreea Rotaru, editor online: Irina Giurgiu)

AGERPRES | SURSA 
https://www.agerpres.ro/politica/2017/10/16/deputatii-ana-birchall-si-victor-paul-dobre-intr-o-delegatie-a-ap-osce-in-vizita-la-rabat-16-52-04

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *