Deputatul ALDE Marius Surgent: Uităm că MAI este un minister cu o importanță vitală pentru societatea românească

Deputatul ALDE Marius Surgent a făcut luni un apel, în plenul Camerei Deputaților, ca toate grupurile politice să încerce să fie alături de Ministerul Afacerilor Interne – minister de o importanță vitală pentru societatea românească.

bbccb8a7-5544-43a5-9ed1-e1b900d3d428

“În general, când vorbim despre Ministerul de Interne ne gândim la Poliția Română. Uităm că MAI este un minister cu o importanță vitală pentru ceea ce înseamnă societatea românească. Uităm câteodată că sub umbrela acestui minister își desfășoară activitatea ISU. (…) Uităm că acolo își desfășoară activitatea Poliția de Frontieră, care asigură granițele statului român, uităm că acolo își desfășoară activitatea Jandarmeria, care asigură și ordinea și liniștea publică, Direcția de combatere a crimei organizate, a traficului de droguri și de persoane. Și n-ar trebui să uităm că aceste instituții și aceste direcții au nevoie de specialiști, care se formează în timp. Pentru formarea lor este nevoie de bani, de investiții. Și, pentru ca acești oameni să își poată desfășura activitatea în bune condiții, au nevoie de dotări materiale. Nu știu dacă problema celor 18 persoane este mai importantă decât ar trebui să fie pentru noi toți problema de a încerca împreună să sprijinim acest minister, să încercăm prin comisiile de specialitate să aducem în plen modificări care să ne permită să ajutăm la bunul mers al ministerului și al direcțiilor care sunt în subordinea MAI. (…) Vă adresez rugămintea ca, împreună, să încercăm să fim alături de acest minister important pentru România”, a declarat Marius Surgent, în plenul Camerei Deputaților, unde este prezent și ministrul de Interne, Carmen Dan.

AGERPRES/(A — autor: Cătălina Matei, editor: Andreea Rotaru)

AGERPRES | SURSA 
https://www.agerpres.ro/politica/2017/10/16/deputatul-alde-marius-surgent-uitam-ca-mai-este-un-minister-cu-o-importanta-vitala-pentru-societatea-romaneasca-18-28-14

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *