Despre viața din Moldova se va povesti în următorul episod al proiectului “Орел и Решка”

Despre viața din Moldova se va povesti în următorul episod al proiectului “Орел и Решка”

În următorul episod al emisiunii populare de călătorie “Орел и Решка” se va povesti despre Moldova și locuitorii săi, scrie kp.md.

În noul sezon al “Орел и Решка”, prezentatorii Michel Andrade și Kirill Makașov se pregătesc o serie de ediții, sub titlul general de “Păîânteni”, în care sînt prezintate detalii din viața pămîntenilor în diferite colțuri ale lumii. În lista “pămîntenilor” au fost incluși și moldovenii.

Prezentatorul proiectului au făcut cunoștință cu cetățenii Republicii Moldova, au comunicat cu ei și au acumulat impresii.

Cîntăreața Michelle Andrade și profesorul de limba engleză pe Instagram, Kirill Makașov, călătorind cu “Орел и Решка”, fac cunoștință cu cele mai uimitoare popoare ale lumii și află cred oamenii din diferite țări despre patria și vecinii lor, dacă sînt de acord cu stereotipurile despre țara lor și la ce visează cel de mult. Ei au realizat deja mai multe ediții despre diferite țări – Armenia, Dubai, Pakistan, Honduras și multe altele.

Dar cum au ajuns în Moldova? Totul constă în faptul că producătorul “Орел и Решка ” Andrei Iavița este din Moldova. Și cum putea producătorul să nu-și aducă emisiunea în țara natală. Fapt pentru care îi mulțumim.

Iar noi vom aștepta cu nerăbdare emisiunea “Орел и Решка” despre Moldova și moldoveni.

Sursa: Noi.md
Articol / https://noi.md/md/societate/despre-viata-din-moldova-se-va-povesti-in-urmatorul-episod-al-proiectului-orel-i-reshka

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *