Dezbatere națională “Different City – Smart City”, organizată la București pe 24 și 25 octombrie

Ambasada Olandei și consultanți internaționali în strategii smart city vor fi prezenți, marți și miercuri, în cadrul celei de-a doua ediții a dezbaterii naționale 2017 – 2020 “Different City – Smart City”, eveniment organizat de Fundația Națională a Tinerilor Manageri și Different Angle Cluster – primul cluster din domeniul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor din București

759e8fd7-5559-481b-90b8-4a1dd60f812e

În imagine: Ambasadorul Olandei în România, Stella Ronner-Grubacic

Potrivit sursei citate, mai multe municipalități și-au declarat intenția de participare la eveniment, printre care: Alba Iulia, Iași, Călărași, Buzău, Timișoara, Arad și Primăria Sectorului 3.

Conferința va fi deschisă, marți, de către ambasadoarea Olandei în România, Stella Ronner-Grubacic, ce va vorbi despre modul în care se construiesc orașe inteligente în Țara Lalelelor, proiecte de viitor și modalități de cooperare între România și Olanda.

Evenimentul va continua cu discursurile reprezentanților municipalităților din țară, care vor expune nevoile de dezvoltare ale orașelor în domeniul smart city, dar și proiectele pe care le au în vizor în perioada următoare în această direcție. Printre primarii care vor vorbi în deschiderea evenimentului se află Mircea Hava — primarul Municipiului Alba Iulia și Robert Negoiță — primarul Sectorului 3 al Capitalei.

A doua zi a dezbaterii, programată pe 25 octombrie, este rezervată întâlnirilor bilaterale de business, ce se vor desfășura la Clubul Administrației, notează organizatorii.

AGERPRES/(AS — autor: Daniel Badea, editor: Mariana Nica, editor online: Anda Badea)

Sursa Agerpres | Economie
https://www.agerpres.ro/economie/2017/10/24/dezbatere-nationala-different-city-smart-city-organizata-la-bucuresti-pe-24-si-25-octombrie-07-06-50

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *