Djokovic a fost inclus în tragerea la sorți a Australian Open

Djokovic a fost inclus în tragerea la sorți a Australian Open

Jucătorul sîrb de tenis, Novak Djokovic, a fost inclus în tragerea la sorți pentru campionatul de tenis Australian Open, în ciuda incertitudinii cu privire la viza sa. Acest lucru a fost anunțat pe site-ul oficial al turneului.

Tenismenul sîrb a fost clasat la turneu sub numărul unu. În prima rundă, el va juca cu compatriotul Miomir Kecmanovic, relatează Noi.md .

Anterior, organizatorii Australian Open au amînat tragerea la sorți din cauza incertitudinii cu privire la viza jucătorului de tenis sîrb. Autoritățile australiene vor lua o decizie finală cu privire la participarea sportivului la competiție pe 13 ianuarie.

Pe 13 ianuarie, Djokovic a explicat neconcordanțele în documentele de intrare în Australia. Potrivit sportivului, declarația a fost completată de agentul său, care a făcut o greșeală.

Pe 10 ianuarie, Djokovic a cîștigat apelul împotriva deportării din Australia. Instanța a fost de acord cu declarația precum că sîrbul a prezentat toate documentele pentru intrarea în țară.

Pe 5 ianuarie, lui Djokovic i s-a refuzat intrarea în Australia, deoarece viza sa nu presupunea introducerea în ea a datelor privind scutirea medicală de la vaccinare împotriva COVID-19. Sportivul planifica să participe la Australian Open, care va avea loc în perioada 17-30 ianuarie.

Sursa: Noi.md
Articol / https://noi.md/md/sport/djokovic-a-fost-inclus-in-tragerea-la-sorti-a-australian-open

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *