Dorina Lazăr: Olga Tudorache a fost un om extrem de vulnerabil în ciuda aparențelor de om dur

Actrița Dorina Lazăr a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că Olga Tudorache a fost un om extrem de vulnerabil, în ciuda aparențelor de om dur.

75a7b38a-9a59-4770-a7a5-477a6532bdce

“În ciuda aparențelor de om dur, de persoană care te rade, Olga Tudorache era un om extrem de vulnerabil. Ea pe dedesubt era un om foarte bun, foarte generos, o actriță foarte generoasă. Se întâmplă destul de rar să ai pe scenă un partener care să te protejeze, să-ți menajeze și jocul tău de scenă, or Olga era unul dintre profesorii care îi învățau pe studenți să fie generoși pe scenă, respectuoși pe scenă. Jocul alături de domnia ei era o oportunitate să furi meserie de la ea. Pe toți îi învăța cât de importantă este disciplina în această profesie, cât de important este să-ți respecți partenerul”, a spus Dorina Lazăr.

Ea a precizat că Olga Tudorache “era o persoană care te impresiona prin maiestuozitatea din vocea ei și prin felul intempestiv de a fi, dar pe dinăuntru avea un suflet foarte delicat și foarte vulnerabil”.

Dorina Lazăr a adăugat că nu a avut ocazia să urce pe scenă alături de Olga Tudorache, jucând împreună doar teatru radiofonic.

“Din păcate, într-un spectacol nu am jucat și uite că acum, când tragi linie și te uiți înapoi, nu mai ai când și nu mai ai cum, nu mai ai această oportunitate”, a completat actrița.

Actrița Olga Tudorache a murit, în cursul nopții de marți spre miercuri, în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Elias, potrivit unui comunicat de presă al unității medicale.

AGERPRES/(AS — autor: Petronius Craiu, editor: Claudia Stănescu, editor online: Ada Vîlceanu)

Sursa | Agerpres
https://www.agerpres.ro/cultura/2017/10/18/dorina-lazar-olga-tudorache-a-fost-un-om-extrem-de-vulnerabil-in-ciuda-aparentelor-de-om-dur-09-34-34

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *