Două americance au fost stropite cu acid la Marsilia. Surse din poliţie susţin că atacatoarea este o femeie cu probleme psihice

Atacul s-a produs în această dimineaţă, în jurul orei locale 09:00 (07:00 GMT), potrivit agerpres.ro.  O femeie „despre care se crede că are probleme psihice a stropit ochii unor oameni care se aflau în apropierea ei, în sala gării Saint-Charles“, a precizat o sursă din poliţie, confirmând o informaţie în acest sens a cotidianului „La Provence“.

Aceeaşi sursă a precizat că nu este vorba despre un act terorist. Se pare că agresoarea nu a ţintit grupul de patru turiste americance din pricina identităţii acestora.

Două dintre turistele americane au fost atinse de stropii de acid. Gravitatea rănilor lor nu a fost precizată, însă una dintre ele suferă de o uşoară pierdere a vederii. Ambele au părăsit spitalul la mijlocul după-amiezii.

Plasată în arest, agresoarea, născută în 1976 şi cunoscută de poliţie în special pentru fapte de furt, şi-a justificat gestul prin faptul că ea însăşi „a fost victima violenţei cu acid“ când era mai tânără.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *