Dragnea anunță o evaluare a secretarilor de stat

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, liderul PSD, a anunțat marți o viitoare evaluare a secretarilor de stat din cabinetul Mihai Tudose, aceasta fiind posibilă cel mai probabil la viitorul Comitet Executiv Național al partidului.

89c9fc0f-0667-44aa-ad31-57f847f2c9c1

Întrebat cum comentează apariția în spațiul public a unor sms-uri care îi aparțin consilierului premierului, referitoare la o evaluare, Dragnea a spus: “Cred că se referă printre altele și și la evaluarea secretarilor de stat, pe care ei trebuie sa o ducă la capăt, pentru că sunt suficienți secretari de de stat și premierul trebuie să știe, și ulterior și noi, cum prestează fiecare secretar de stat”.

“Pentru că discutăm foarte mult despre miniștri, și e bine că discutăm, dar miniștrii nu sunt singuri acolo. Și să vedem — ministrul ăla este ajutat, nu este ajutat, are secretar de stat buni, răi”, a adăugat Dragnea.

În ceea ce privește relația cu președintele Iohannis, liderul PSD a arătat că aceasta “va decurge foarte bine”. “La Cotroceni (n.r. — va merge) doar după alegerile prezidențiale.

AGERPRES/(A-autor: Cătălina Matei, editor: Mihai Simionescu)

AGERPRES | SURSA 
https://www.agerpres.ro/politica/2017/10/17/dragnea-anunta-o-evaluare-a-secretarilor-de-stat-18-04-16

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *