Dragnea: Dacă Guvernul aprobă în ședința de azi proiectul de buget, putem declanșa procedurile regulamentare

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat că dacă Guvernul aprobă în ședința de miercuri proiectul de buget, după ce se publică în cursul serii, pot fi declanșate procedurile de dezbatere a acestuia în Parlament.

5f5cf8b8-b399-4a25-9209-fc65df60b64a

“Teoretic, dacă Guvernul aprobă în ședința de azi proiectul de buget, după ce se publică în seara aceasta, din momentul acela putem declanșa procedurile regulamentare”, a precizat Dragnea după ședința Birourilor permanente reunite ale celor două Camere ale Parlamentului.

Întrebat dacă sunt tensiuni în partid și în Guvern din cauza bugetului, Dragnea a răspuns că nu.

“Nu. Și ieri ne-am văzut, și alaltăieri ne-am văzut, și aseară am discutat inclusiv chestiuni legate de Capitală și din ceea ce am văzut eu va fi un proiect de buget foarte bine așezat”, a susținut Dragnea.

Întrebat dacă autoritățile locale sunt mulțumite de cum va arăta bugetul, Dragnea a răspuns: “Eu cred că, după ce vor vedea anexele de la buget, vor fi mulțumiți”.

În context, președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a anunțat că joi, la ora 11,00, va avea loc ședința Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului pentru stabilirea calendarului pentru buget.

AGERPRES/(A — autor: Sorin Peneș, editor: Florin Marin, editor online: Irina Giurgiu)

AGERPRES | SURSA 
https://www.agerpres.ro/politica/2017/12/06/dragnea-daca-guvernul-aproba-in-sedinta-de-azi-proiectul-de-buget-putem-declansa-procedurile-regulamentare-15-40-33

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *