Dragnea despre proiectul privind 15 martie: Nu îl vom vota în forma aceasta; să găsească altă soluție

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, lider al social-democraților, a declarat marți că este înțeleaptă decizia de retrimitere la comisia de specialitate din Senat a proiectului de lege inițiat de UDMR prin care ziua de 15 martie este consacrată ca sărbătoare a comunității maghiare din România, subliniind că PSD nu va susține această formă a proiectului.

2eebad10-86fc-4128-a895-b82a55b44539

“Au luat o decizie înțeleaptă că au întors-o la comisie (propunerea legislativă a UDMR — n.r.). Dacă vor găsi, habar nu am cum, vreo soluție prin care să se modifice ceea ce au propus, pentru că noi nu vom vota proiectul în forma asta, nici ceilalți, atunci dacă vor găsi o altă soluție, e ok”, a precizat Liviu Dragnea.

Plenul Senatului a decis luni să retrimită la comisiile raportoare, pentru două săptămâni, propunerea legislativă prin care ziua de 15 martie este consacrată ca sărbătoare a comunității maghiare din România.

AGERPRES/(A — autor: Alina Novăceanu, editor: Andreea Rotaru, editor online: Irina Giurgiu)

AGERPRES | SURSA 
https://www.agerpres.ro/politica/2017/10/17/dragnea-despre-proiectul-privind-15-martie-nu-il-vom-vota-in-forma-aceasta-sa-gaseasca-alta-solutie-17-36-29

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *