Dragnea: Grindeanu este același om ca în 2015, când l-am susținut să intre în Guvern

Președintele PSD, Liviu Dragnea, consideră că fostul premier al României, Sorin Grindeanu, care a fost propus pentru funcția de președinte al ANCOM, este un om cu experiență și “același om ca în 2015”, când a fost propus pentru funcția de premier.

cfb4bf7b-aadf-4fab-a684-5260b74a7ecf

“Sorin Grindeanu este același om ca în 2015, când l-am susținut să intre în Guvern, când l-am susținut să fie președintele organizației Timiș, când l-am susținut să fie președintele Consiliului Județean, când l-am propus pentru funcția un prim-ministru. A avut acea perioadă, dar asta nu înseamnă că Sorin Grindeanu este un om care să nu poată să fie folosit. Are experiență acumulată. Nu este vorba de iertat. Eu nu sunt Dumnezeu să iert”, a afirmat, miercuri, Dragnea, la Antena 3.

Liderul PSD a adăugat că reluarea discuțiilor cu Grindeanu au fost făcută la sugestia actualului premier, Mihai Tudose, iar funcția de președinte al ANCOM a fost opțiunea fostului premier.

“Am avut mai multe întâlniri cu Sorin Grindeanu și i-am spus că, după părerea mea, e bine că suntem deschiși cu toții să găsim ceva unde să poată să presteze, fiind un om care are o pregătire bună. Și am întrebat de ce ar fi interesat și a zis ANCOM”, a spus Dragnea.

Pe de altă parte, Liviu Dragnea a reluat opinia că în perioada cât a fost premier Sorin Grindeanu “a fost manevrat”.

“Avem prea mulți dușmani în afara partidului încât să nu avem capacitatea sau să nu am capacitatea și înțelepciunea ca să nu mai zgândărâm niște lucruri, să nu mai amplificăm aceste supărări”, a precizat, însă, președintele social-democrat.

AGERPRES/ (A—autor: Cristian Lupașcu, editor: Cătălin Alexandru, editor online: Daniela Juncu)

AGERPRES | SURSA 
https://www.agerpres.ro/politica/2017/10/25/dragnea-grindeanu-este-acelasi-om-ca-in-2015-cand-l-am-sustinut-sa-intre-in-guvern-22-16-27

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *