Droguri împrăştiate pe şosea, în timpul unei urmăriri ca-n filme. Unde au fost găsiți suspecții

Şase hoţi au încercat să fugă de poliţie într-o maşină implicată în jaful unui magazin de marijuana din Santa Rosa, California, fără să ştie că drogurile furate se vărsau pe şosea în urma lor.

Incidentul a avut loc sâmbătă noaptea, în jurul orei 3:30. Poliţia a fost alertată de jaful petrecut la un magazin de marijuana din centrul oraşului Santa Rosa, California, potrivit MEDIAFAX.

Patrula a pornit în urmărirea infractorilor, care au fugit de la locul faptei într-o maşină sedan. Vitezele atinse de autoturismele implicate au depăşit 100 de kilometri pe oră, iar poliţia s-a retras din urmărire din motive de siguranţă. Toţi cei şase suspecţi, despre care poliţia crede că nu se află la prima abatere de acest fel, au reuşit astfel să scape iniţial.

Totuşi, când oamenii legii au răspuns mai târziu la o altă alertă, i-au găsit pe cei şase suspecţi, tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani, lângă maşinile încărcate cu marfa furată. Unul dintre bărbaţi a intrat cu autovehiculul pe trotuar şi s-a izbit de o maşină a poliţiei, accidentul cauzând pierderea pachetelor cu marijuana, care au căzut pe şosea în urma fugarilor.

Editor: I. I. 

Citeste continuarea acestui articol… .

Sursa/Digi24/Externe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *