Echipa de Soluții PLUS Diaspora face apel la solidaritate: „Dreptul la educație nu trebuie să-i fie îngrădit niciunui copil“

Echipa de Soluții PLUS Diaspora face apel la solidaritate: „Dreptul la educație nu trebuie să-i fie îngrădit niciunui copil“

Echipa de Soluții PLUS Diaspora face apel către toți românii să se implice pentru a ajuta elevii din țară să aibă acces la o educație de calitate, în contextul pandemiei de COVID-19 care a făcut ca toată activitatea lor școlară să se mute în mediul online, iar mulți dintre aceștia nu sunt conectați la lumea digitală.

În acest sens, Echipa de Soluții PLUS Diaspora îi roagă pe toți cei care doresc să îi ajute pe acești copii să doneze tablete, laptopuri sau smartphone-uri pe care nu le mai folosesc, dar care pentru acești copii ar însemna continuitatea parcursului lor școlar.

„📣 Voluntarii Echipei de Soluții vin cu un nou proiect pentru cei de acasă!

📚 Dreptul la educație nu trebuie să-i fie îngrădit niciunui copil, indiferent de vremurile pe care le trăim. Echipa de Soluții vă propune să ajutăm împreună copiii din școlile din România să aibă acces la o educație de calitate, acces la viitorul pe care îl merită.

🌐 Accesul la internet este un prim pas către asigurarea egalității de șanse la o educație de calitate, însă o mulțime de elevi din zonele care ar avea cea mai mare nevoie de ajutor nu sunt conectați la lumea digitală. Noi dorim să îi ajutăm.

💻📱Dacă tu sau prietenii tăi aveți pe acasă o tabletă, un laptop sau un smartphone pe care nu le folosiți sau pe care ați fi dispuși să le donați, completați formularul de mai jos, iar unul din voluntarii noștri vă va contacta pentru a stabili detaliile colectării.

🤝 Ajută-ne să ajutăm România!“, transmite PLUS Diaspora.

 

PLUS nu este partid parlamentar,
deci nu beneficiază de subvenții

Citiţi mai multe ştiri de la PLUS
Sursa: Ştiri.PLUS