EI… ACU’ E ACU’: PREFECT ȘI SUBPREFECT, AMR 48 DE ORE

Trecu guvernul lui Ludovic, fluierând, de Parlament. De votul lor, al celor 240. Umeri lăsați a ușurare, felicitări, mâini strânse, pupături pe obraz… A trecut ce-a fost mai greu? Nicidecum! Nu respirați, domnilor liberali, pentru că acu’ e acu’: să vă vedem cum începeți să vă respectați angajamentele. Și v-ați angajat, prin gura europarlamentarului PNL Rareș Bogdan, să purcedeți la schimbarea prefecților și subprefecților din țară în 48 de ore de la instaurarea Guvernului PNL. El a scos păsărica la Caracal, noi am reținut-o:

“În secunda în care vom avea guvernul valid, Ludovic Orban şi echipa domniei sale, cred că, sper din tot sufletul să nu treacă, (…) mai mult de 48 de ore pentru a schimba toţi prefecţii şi subprefecţii, după care să evalueze fiecare şef de deconcentrate, pentru că puterea PSD este periculoasă tocmai prin această încrengătură pe care o au la nivelul tuturor instituţiilor statului.”

Cu rărere de rău, doamnă Angela Nicolae (nominalizată de PSD), că n-ați avut la dispoziție, cu tot partidul din umbră, decât puțin peste 3 luni ca „să vă orientați spre cetățean”.

Cu părere de rău, domnule
Florin Dumitru (nominalizat de ALDE), că n-ați avut la dispoziție decât puțin
peste 3 luni ca să vă obișnuiți cu moliciunea fotoliului de subprefect de unde
mare lucru n-ați făcut, cu tot partidul fugit din alianță cu tot.

Conjunctural ați ocupat funcțiile de prefect și subprefect ai județului Olt, conjunctural le veți pierde. Buimăciți după capetele tăiate la Olt de securea lui Dincă din Caracal, luați de mână și așezați în vârful administrației județului fără să înțelegeți prea bine ce vi se întâmplă, nici n-ați avut suficient timp să vă… încălziți! Și la fel de buimăciți veți coborî frumușel scările Prefecturii de acolo, de la etajul 1.

Sau nu! Depinde de grația cu care se va mișca noul premier al României. A propos de grație, pesediștii au fost ceva mai grațioși. În 2009 lor le-a fost de-ajuns o noapte să schimbe prefecții și subprefecții din țară.

. Citeste in continuare noutati de la Geta Boata in ziarul Editie-Speciala
Sursa/Editie-speciala.ro/
Geta Boata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *