eMAG: reduceri bune la final de săptămână

Weekendul bate deja la ușă, iar la eMAG găsești o mulțime de reduceri la diverse produse; jos sunt trei recomandări care ți-ar putea face cu ochiul.

iPhone X rămâne în continuare cu un preț mare, chiar și pentru varianta de 64 GB Telefonul arată foarte bine, este primul din serie cu ecran OLED, dar este și primul cu crestătură în partea de sus. Camera foto nu dezamăgește, la fel cum nu dezamăgesc nici restul specificațiilor, care îți oferă un telefon mai mult decât puternic, dar și diferit față de celelalte marca Apple. Poți să-l iei de la eMAG cu 7% reducere momentan.

Un laptop bun pe care să te poți baza trebuie să fie extrem de portabil în ziua de azi, dar nu trebuie să sacrifice nici puterea. Un echilibru bun îl oferă ASUS ZenBook UX550VE-BN015T, care are o diagonală mai generoasă, de 15,6 inci, dar și rezoluție Full HD. Laptopul cântărește 1,8 kg și grosimea maximă este de 18,9 milimetri. Ai 8 GB de memorie RAM și un procesor Kaby Lake, modelul i7-7700HQ, care rulează până la 3,8 GHz. Placa video dedicată este un GTX 1050 Ti, cu 4 GB de RAM. Mai multe detalii despre laptop, dar și despre reducerea de 10%, găsești la eMAG.

Dacă vrei un televizor nou, modelul LG 49UJ620V poate fi o alegere bună. Diagonala este mai mult decât generoasă, având 123 de centimetri, iar rezoluția este exact cea la care te-ai aștepta, 4K. Televizorul vine cu Active HDR, dar și cu HDR Effect, două tehnologii care îți îmbunătățesc semnificativ calitatea imaginii. În plus, ai parte și de un 4K upscaler, care îți aduce conținutul de rezoluție mai scăzută la standardele Ultra HD. Prețul este redus cu 400 de lei momentan, iar televizorul este disponibil la eMAG.

Sursa | Play Tech

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *