eMAG: reduceri și oferte la laptopuri de top

Laptopurile pot înlocui cu ușurință un calculator, fie el și de top, asta dacă știi după ce să te uiți. eMAG are în ofertă o mulțime de astfel de dispozitive.

Apple MacBook Pro 15 Retina e unul dintre cele mai bune laptopuri pe care le-ai putea cumpăra, iar dacă ești și fan Apple, sau ești dispus să faci tranziția, e și mai bine. Ecranul are 13 inci și o rezoluție imensă de 2.880 x 1.800 pixeli. Procesorul i7 din a patra generație ajunge până la 4 GHz în Turbo Boost; deși ai parte de componente puternice, autonomia laptopului este de 9 ore. Ai parte și de 256 GB de stocare pe SSD: Laptopul are 17% reducere și e disponibil la eMAG.

Lenovo Y720-15IKB e un laptop de gaming pe care îl poți folosi, firește, și la o mulțime de alte activități. Are procesor i7-7700HQ, de 2,8 GHz, iar pe partea de RAM ai la dispoziție 8 GB de memorie. Spre deosebire de modelul de la Apple, acesta vine și cu o placă video dedicată, modelul GTX 1060 de la Nvidia, cu 6 GB de memorie. La capitolul stocare, ai acces la 1 TB de spațiu pe un HDD. Laptopul are o reducere de câteva sute de lei și poate fi găsit AICI.

Tot de la Lenovo vine și modelul YOGA 720-15IKB, un model 2 în 1, destul de portabil. Acesta are procesor i7 și 8 GB de memorie, iar la stocare vei putea folosi 512 GB de spațiu pe SSD. Placa video e un GTX 1050 de 4 GB, numai bună pentru ecranul Full HD cu diagonala de 15,6 inci; acesta e dotat și cu touchscreen. Poți găsi mai multe detalii despre laptop la eMAG.

Sursa | Play Tech

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *