Exclusiv Stoichiță a trimis convocările preliminare pentru dubla cu Kazahstan și Danemarca

FRF are începând de astăzi un nou selecționer, în persoana lui Cosmin Contra, dar acesta trebuie să fie validat de Comitetul Executiv, care va avea loc săptămâna viitoare, pentru a putea începe oficial treaba la cârma echipei naționale.

Cum până astăzi trebuiau trimise convocările preliminare, pentru jucătorii din străinătate, în vederea dublei cu Kazahstan și Danemarca , din 5, respectiv 8 octombrie, această sarcină a căzut în sarcina președintelui Comisiei Tehnice, Mihai Stoichiță.

Conform informațiilor Digi Sport, acesta s-a consultat cu Cosmin Contra înainte de a trimite lista preliminară cu stranierii, urmând ca ulterior viitorul selecționer să se decidă asupra jucătorilor din străinătate pe care-i va selecționa pentru ultimele două jocuri din preliminariile Mondialului din Rusia.


În acest moment, după 8 etape disputate, tricolorii nu mai au nicio șansă de calificare la Mondialul din Rusia, fiind pe locul 4 cu 9 puncte acumulate. Lider este Polonia cu 19 puncte, urmată de Muntenegru și Danemarca, ambele cu câte 16 puncte. Poziția a 5-a este ocupată de Armenia, cu 6 puncte, în timp ce Kazahstan se află pe ultimul loc cu două puncte.

Partida dintre România și Kazahstan se va disputa joi, 5 octombrie, de la ora 21:45, pe stadionul Ilie Oană, din Ploiești, după care tricolorii se vor deplasa în Danemarca, acolo unde vor juca pe 8 octombrie, de la ora 19:00. Ambele meciuri vor fi în format live text și video pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *