Facebok a picat. România, afectată de problemele rețelei

Facebook a picat. La cum arată datele despre nefuncționarea rețelei, este o problemă destul de serioasă pe care Facebook o rezolvă cu dificultate.

ACTUALIZARE ora 19.40 Problemele cu Facebook în România s-au diminuat. Cei mai mulți utilizatori pot folosi fără probleme rețeaua. Totuși, Instagram ar trece, de asemenea, prin dificultăți tehnice. Te poți plânge și de asta pe Twitter.

Facebook întâmpină probleme la nivel global, dar și local, în România. Cel mai afectat oraș este București, unde sunt și cei mai mulți utilizatori. În general, problemele Facebook afectează autentificarea și aplicațiilor, iar, de regulă, în top este imposibilitatea de-a folosi în vreun fel rețeaua.

Facebook a picat, dar nu pentru toate țările. Conform plângerilor utilizatorilor rețelei, adunate în comentarii pe Down Detector, Facebook funcționează fără probleme în anumite state din Europa sau Asia. În egală măsură, sunt utilizatori care întâmpină probleme grave, de la mesaje de eroare la pagini goale de conținut.

harta probleme facebook

Cele mai întâlnite probleme sunt însă cu lipsa conținutului extern pe platformă, în special în aplicații pe Android sau iOS. Facebook Messenger funcționează în mare parte bine.

Sursa | Play Tech

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *