Fântânile curentează. Ipoteză neconfirmată…

O persoană, care curăţa o fântână arteziană de pe bulevardul A.I. Cuza, în zona Poliţiei Circulaţie, s-ar fi electrocutat la orele 13:05. Cel puțin aceasta a fost impresia oamenilor care au văzut ce s-a întâmplat acolo…

La faţa locului, primii, au sosit poliţiştii, urmaţi de două echipaje ale Ambulanţei Olt. Persoana, un bărbat, a fost transportată la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Județean de Urgenţă Slatina. Bărbatul este supus evaluării stării de sănătate.
Totuși, potrivit unor informații furnizate de viceprimarul Slatinei, Claudiu Stăncioiu, care s-a interesat rapid de situație, cel în cauză ar fi suferit o problemă medicală, de ordin cardiac. O primă evaluare, potrivit aceleiași surse nu ar confirma prima impresie a martorilor oculari: electrocutarea la instalația electrică a uneia din fântânile arteziene de pe Bdul A.I. Cuza.

Actualizare – ora 15:51
Contactat telefonic, acum câteva minute, directorul medical şi putător de cuvânt al SJU Slatina, Cătălin Pătru, ne-a declarat următoarele:
„Nu a fost vorba de o electrocutare. Pacientul a rămas internat la noi, la Terapie Intensivă, prin Cardiologie, cu diagnosticul de fibrilaţie ventriculară şi comă de gradul III. A fost o tulburare de rirm gravă, de natură cardiacă. Este foarte gravă, poate să îi pună viaţa în pericol în orice moment”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *