FCSB – Chiajna, LIVE 21:00 | Problemele defensive ale lui Dica se complica! Echipele probabile pentru meciul de la Voluntari

FCSB si Concordia Chiajna joaca in aceasta seara, de la 21:00. Comentam impreuna pe www.sport.ro si Facebook/Sport.ro


Lituania – Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania – Serbia, 14 octombrie, 16:00 – LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania – Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!


FCSB poate reface diferenta de 4 puncte fata de principala urmaritoare, campioana en-titre CFR Cluj, si de 5 fata de Viitorul lui Hagi. Echipa antrenata de Nicolae Dica joaca in aceasta seara, de la 21:00, la Voluntari, impotriva Chiajnei lui Dorinel Munteanu.

FCSB are, la prima vedere, un meci facil, impotriva unui adversar aflat pe locul 11 al clasamentului, care a obtinut 11 puncte in 10 etape. Totusi, Dorinel Munteanu avertizeaza: “Vom da absolut totul pentru a obtine punct sau puncte din acest meci”.

Dica nu se poate baza pe fundasii Mihai Balasa, Marko Momcilovic si, mai nou, Alexandru Stan, care s-a accidentat si el.

Planic, Morais si Nedelcu sunt la un singur cartonas galben de suspendare.

“Altii nu avem in momentul de fata! Sper ca ei sa fie concentrati si atenti sa nu incaseze vreun galben. Pentru ca altfel ne va fi din ce in ce mai greu la Craiova fara ei”, a spus Nicolae Dica.

FCSB are cel mai bun atac al Ligii I, cu 24 de goluri marcate

Echipele probabile

FCSB:
Balgradean – Benzar, Planic, Filip, Morais – Nedelcu, Morutan – Man, Tanase, Coman – Gnohere

Chiajna: Greab – Matei, Leca, Marc, Barboianu – Prepelita, Bucsa – Gradinaru, Deaconu, Nivaldo – Guessan


continuare… .

Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *