Filialele județene ale USR Olt și PLUS Olt au semnat protocolul de alianță pentru alegerile din acest an.

Filialele județene ale USR Olt și PLUS Olt au semnat protocolul de alianță pentru alegerile din acest an.

Astfel, Alianța USRPLUS își continuă drumul și în Olt, unde avem o mulțime de oameni extraordinari, oameni care au decis să nu mai stea deoparte și să pună umărul la modernizarea județului, pentru a construi ceea ce ne dorim de mulți ani: un Olt European.

Ne așteaptă o campanie intensă, atât pentru alegerile locale, cât și pentru cele parlamentare. Suntem 100% pregătiți să fim alternativa pe care o așteaptă Oltul de 30 de ani.

Atât USR Olt cât și PLUS Olt au lucrat la programe pentru administrația publică locală și județeană. Aceste programe sunt similare și urmează să fie îmbunătățite și definitivate de echipe mixte, din ambele partide.

Scopul nostru este să pregătim o administrație locală eficientă, digitală, să reducem risipa, să atragem investiții și să promovăm transparența și respectul pentru cetățean și banul public.

Semnarea protocolului vine într-un context îmbucurător, în care opinia publică a luat deja cunoștință de planurile de fuziune ale USR și PLUS din această vară.
Împreună, suntem un partid și mai puternic, o speranță pentru schimbarea României.

Suntem pregătiți, iar în următoarele luni vom da tot ce putem pentru a vă convinge că suntem cea mai bună alternativă pentru a crea Oltul European.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *