Filmul ‘Dumnezeu să ne ierte’, în premieră națională, vineri, la Cinema Muzeul Țăranului

Filmul “Dumnezeu să ne ierte”, în regia lui Rodrigo Sorogoyen, va fi prezentat în premieră națională vineri, la Cinema Muzeul Țăranului, informează un comunicat transmis AGERPRES.

0ed78920-ca04-4622-b3ad-379bdedfd6a3

Pelicula a avut premiera în competiția din cadrul Festivalului Internațional de Film Donostia — San Sebastián din Spania, unde a câștigat premiul pentru Cel mai bun scenariu.

Filmul lui Rodrigo Sorogoyen este un thriller melancolic despre oameni care nu își pot controla acțiunile și are în centrul atenției povestea unui ucigaș în serie într-un Madrid fierbinte, plin de pelerini atrași de vizita Papei, se arată în descrierea peliculei.

“În timp ce capitala Spaniei se pregătește să primească mulțimile ce vor să participe la vizita Papei, o criză de austeritate declanșează proteste violente, iar un ucigaș în serie vânează femei în vârstă chiar în centrul orașului. Fiind presați de superiori să țină veștile crimelor departe de ochii publicului, cei doi detectivi, Velarde (Antonio de la Torre) și Alfaro (Roberto Álamo), se regăsesc captivi în psihicul violent al unui criminal în serie. Fiecare încearcă să-și controleze impulsurile violente, în timp ce se luptă cu timpul pentru a opri crimele care devin din ce în ce mai groaznice. Totul duce la un final neașteptat și șocant al acestui film tensionat și de neuitat”, potrivit sinopsisului filmului.

În prima săptămână după premiera națională, filmul va putea fi vizionat în cinematografe din București, Baia Mare, Bârlad, Bistrița, Botoșani, Brăila, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Deva, Iași, Odobești, Onești, Piatra Neamț, Pitești, Sfântu Gheorghe, Târgu Jiu, Târgu-Mureș, Timișoara, Vaslui.

Agenția Națională de Presă AGERPRES este partener media al evenimentului.

AGERPRES/(AS — autor: Petronius Craiu, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Irina Giurgiu)

Sursa | Agerpres
https://www.agerpres.ro/cultura/2017/10/24/filmul-dumnezeu-sa-ne-ierte-in-premiera-nationala-vineri-la-cinema-muzeul-taranului-14-32-42

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *