Fortnite și Samsung Galaxy Note 9: legătură mai strânsă decât se credea

Au trecut deja câteva luni de la lansarea Fortnite pentru iOS, dar se pare că îndrăgitul joc va ajunge în curând și pe Android, începând cu o perioadă de exclusivitate pentru Galaxy Note 9.

Fortnite și PUBG sunt cele mai populare jocuri video la ora actuală. Datorită Fortnite, vânzările de console au crescut într-un ritm surprinzător în ultimul trimestru fiscal. Jocul gratuit este îndrăgit de fani și surprinzător de profitabil pentru cei de la Epic Games, chiar dacă investițiile financiare sunt absolut opționale și nu te ajută să câștigi. Ajută și faptul că vorbim de un titlu cross-platform pe care îl poți accesa de pe orice platformă.

Pe iPhone, s-a lansat pe data de 2 aprilie, cu promisiunea că nu va dura foarte mult până va ajunge pe Android. Se pare însă, că fanii platformei create de Google au avut mai mult de așteptat decât ar fi crezut cineva. S-ar putea să treacă aproximativ jumătate de an până când posesorii unor aparate de top cu Android se vor putea bucura de Fortnite.

Galaxy Note 9 fortnite

La doar câteva zile după ce am anunțat că Fornite nu va fi disponibil pe Google Play, ci doar prin download direct de pe site-ul Epic, aflăm noi detalii despre legătura dintre Galaxy Note 9 și Fortnite.

Se știa deja că, pentru o perioadă de 30 de zile, Fortnite va fi disponibil exclusiv pe Android doar pe Note 9. Conform imaginii de mai jos, cei care se vor arunca la o pre-comandă pentru telefonul de top al sud-coreenilor vor mai putea profita și de o altă ofertă.

Internauții de pe forumul XDA-Developers au fost primii care și-au dat seama că vei primii 15.000 de V-Bucks utilizabili în Fortnite dacă faci precomandă la Galaxy Note 9. În bani reali, respectiva valoare se reflectă în aproximativ 150 de dolari.

Au apărut și zvonuri conform cărora perioada de exclusivitate pe Note 9 s-ar putea extinde până la patru luni, dar sperăm ca acea informație să nu fie adevărată.

Sursa | Play Tech

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *