Fotbal: Cosmin Moți, inclus de UEFA în echipa ideală după meciurile de joi din Europa League

Cosmin Moți a fost inclus de UEFA în echipa ideală după meciurile de joi din etapa a treia a fazei grupelor Europa League, în care fotbalistul român a înscris un gol în victoria echipei bulgare Ludogoreț Razgrad, 2-0 pe terenul portughezilor de la Sporting Braga.

673d019c-9183-42ea-ae5f-aead1fc9e172

UEFA a alcătuit această formație ideală în funcție de statisticile individuale ale jucătorilor, FedEx Performance Zone.

“Jucătorul de 32 de ani a fost cel mai bun fundaș central grație faptului că a înscris și echipa sa nu a luat gol în victoria de la Braga. El a respins de zece ori mingea în cele 16 intervenții pe care le-a avut în defensivă, fiind liderul apărării”, a scris site-ul UEFA.

Fundașul român a fost integralist la Ludogoreț, iar atacantul Claudiu Keșeru a fost introdus pe gazon în min. 83.

Iată echipa ideală alcătuită de UEFA după meciurile de joi: Giannis Anestis (AEK Atena) — Alberto de la Bella (Real Sociedad), Cosmin Moți (Ludogoreț), Bajram Jashanica (Skenderbeu), Dmitri Șomko (Astana) — Emiliano Rigoni (Zenit SanktPetersburg), Sergej Milinkovic-Savic (Lazio), Xabi Prieto (Real Sociedad), Josip Ilicic (Atalanta) — Willian Jose (Real Sociedad), Junior Kabananga (Astana).

De asemenea, UEFA l-a nominalizat pe Harlem Gnohere, atacantul lui FCSB, pentru titlul de jucătorul etapei în Europa League. Gnohere a reușit o dublă în victoria cu 2-1 de pe terenul echipei israeliene Hapoel Beer Sheva.
AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu; editor: Teodora Oprea)

Sursa | Agerpres
https://www.agerpres.ro/sport/2017/10/20/fotbal-cosmin-moti-inclus-de-uefa-in-echipa-ideala-dupa-meciurile-de-joi-din-europa-league-17-47-08

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *