Fotbal: CS Mioveni, calificată în optimile Cupei României, la loviturile de departajare

Formația de ligă secundă CS Mioveni s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României la fotbal, marți, după ce a învins în deplasare echipa de liga a treia Petrolul Ploiești cu scorul de 4-3, în la loviturile de departajare, în șaisprezecimile de finală ale competiției.

3faa6472-5a9b-4170-9c9f-4d7c39ecfa7d

Scorul a fost egal, 1-1, atât după cele 90 de minute regulamentare, cât și după prelungiri (120 de minute).

Oaspeții au deschis scorul prin Cosmin Năstăsie (35), dar ploieștenii au egalat în minutele adiționale (90+2), prin Adrian Vintilă, mingea intrând în plasă din mâna sa, după ce balonul lovise anterior bara transversală.

La loviturile de departajare, pentru argeșeni au transformat Cosmin Năstăsie, Ciprian Negoiță, Eduard Stoica și Eduard Neacșu. Golurile Petrolului au fost reușite de Claudiu Tudor, Nini Popescu și Roland Stănescu.

În acest meci s-a efectuat în premieră la acest nivel a patra modificare de jucători, în prelungirile partidei. În conformitate cu modificarea articolul 30, punctul 11 din ROAF, aprobată în ședința Comitetului Executiv din 8 august 2017, în faza națională a Cupei României, în toate jocurile se pot efectua maximum trei înlocuiri de jucători pe toată durata celor 90 de minute regulamentare de joc. Totodată, este permisă efectuarea unei a patra înlocuiri de jucători numai în reprizele de prelungiri și doar în situația în care celelalte trei schimbări au fost efectuate pe durata celor 90 de minute regulamentare de joc.

CS Mioveni a rămas în zece oameni din min. 106, când Andrei Neagoe a primit al doilea cartonaș galben.

Petrolul a ratat de trei ori golul victoriei la o fază în minutul 117, când Cosmin Lambru a trimis în bara transversală, după care Roland Stănescu a tras în portar, iar Vintilă a reluat pe lângă poartă.

ACS Petrolul 52 Ploiești (III) — CS Mioveni (II) 1-1 (0-1, 1-1), după prelungiri, 3-4, la loviturile de departajare; Stadion Ilie Oană — Ploiești
Au marcat: Adrian Vintilă (90+2), respectiv Cosmin Năstăsie (35).
Au executat în ordine loviturile de departajare: Claudiu Tudor 1-0 (gol), Cosmin Năstăsie 1-1 (gol), Alexandru Ciocâlteu 1-1 (ratare — bară), Costinel Gugu 1-1 (ratare — peste poartă), Nini Popescu 2-1 (gol), Ciprian Negoiță 2-2 (gol), Mihai Velisar 2-2 (ratare — a apărat Flavius Croitoru), Eduard Stoica 2-3 (gol), Roland Stănescu 3-3 (gol), Eduard Neacșu 3-4 (gol).
Cartonaș roșu: Andrei Neagoe (CS Mioveni, 106).
Arbitru: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe); arbitri asistenți: Cosmin Vatamanu (București), Alexandru Midvichi (București)
Observator: Florin Hîncu (Brașov) — CCA, Adrian Matei (Berceni/Ilfov) — FRF

AGERPRES (AS-editor: Mihai Țenea, editor online: Ada Vîlceanu)

Sursa | Agerpres
https://www.agerpres.ro/sport/2017/10/24/fotbal-cs-mioveni-calificata-in-optimile-cupei-romaniei-la-loviturile-de-departajare-21-09-37

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *