Fotbal: Directorul sportiv al clubului FC Koln a demisionat

Directorul sportiv al clubului de fotbal FC Koln, Joerg Schmadtke, a demisionat după rezultatele dezastruoase din startul sezonului, echipa fiind lanterna roșie atât în campionatul Germaniei cât și în grupa sa din Europa League, informează DPA.

2eb6f739-85ea-4a6f-b81c-943c11508df7

FC Koln a anunțat că Schmadtke și-a reziliat pe cale amiabilă contractul din cauza unor divergențe de opinie cu restul conducerii clubului. Antrenorul lui Koln, austriacul Peter Stoeger, s-a declarat “cu totul surprins” de plecarea lui Schmadtke.

Koln are doar 2 puncte după 9 etape din Bundesliga. Echipa o va întâlni miercuri pe Hertha Berlin în turul 2 al Cupei Germaniei, în deplasare.

Schmadtke făcea parte din vara lui 2013 din conducerea lui Koln, pe care anul următor a ajutat-o să promoveze în prima divizie. El avea contract până în 2023.

Clasarea pe locul 5 în sezonul trecut le-a asigurat “țapilor” calificarea în grupele Europa League, prima prezență a echipei în cupele europene după 25 de ani. Koln a pierdut toate cele trei meciuri disputate până acum în grupa sa.

Următorul meci de campionat al lui Koln va fi sâmbătă, pe terenul vecinei Bayer Leverkusen.

AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu; editor: Teodora Oprea, editor online: Ada Vîlceanu)

Sursa | Agerpres
https://www.agerpres.ro/sport/2017/10/24/fotbal-directorul-sportiv-al-clubului-fc-koln-a-demisionat-19-08-44

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *