Fotbal: Portar mort după o ciocnire cu un coechipier, în Indonezia

Portarul echipei indoneziene de fotbal Persela Lamongan, Choirul Huda, a încetat din viață după o ciocnire violentă cu un coechipier, în cursul unui meci din campionatul național, disputat duminică, informează AFP.

228322df-042f-46c8-bbb1-a42db5b00c92

Huda, în vârstă de 38 ani, s-a prăbușit pe gazon în finalul primei reprize, după ce s-a ciocnit în mod accidentat cu mijlocașul brazilian Ramon Rodriges, în cursul partidei cu formația Semen Padang. Portarul a rămas întins pe gazon, acuzând dureri în zona pieptului, fiind ulterior evacuat cu o targă de pe teren, în stare de inconștiență. El a fost victima unui stop cardiorespirator, au indicat medicii.

“I-a fost administrat un tratament de urgență timp de câteva minute, la spital, dar nu a mai putut fi salvat”, a declarat antrenorul secund al echipei Persela, Yuhronur Efendi.

“Fotbalistul a suferit o coliziune traumatică cu un coechpier, care a antrenat un stop cardiorespirator”, a precizat un medic al spitalului din Lamongan, Yudistiro Andri Nugroho, într-un comunicat.

El a suferit, probabil, un traumatism cranian și cervical, în urma impactului violent la piept și la maxilarul inferior în momentul în care a plonjat după minge și s-a lovit de picioarele lui Rodriges, conform aceleiași surse.

Persela i-a adus un omagiu lui Huda, care a dispus peste 500 de meciuri în tricoul acestei formații, începând din 1998, numindu-l “Adevărata Legendă” a clubului, într-un mesaj postat pe Twitter.

Mii de suporteri au ținut la rândul lor să-l omagieze, prin mesaje postate pe rețelele de socializare, pe Choirul Huda, “Un om. Un Club. O dragoste”, așa cum l-au descris aceștia.

AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Țenea, editor online: Anda Badea)

Sursa | Agerpres
https://www.agerpres.ro/sport/2017/10/16/fotbal-portar-mort-dupa-o-ciocnire-cu-un-coechipier-in-indonezia-14-06-56

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *