Fotbal: Tătărușanu va fi probabil rezervă la Nantes în meciurile de cupă

Portarul român Ciprian Tătărușanu va fi probabil rezervă la echipa franceză de fotbal FC Nantes în meciurile din acest sezon din Cupa Franței și Cupa Ligii Franceze, a dat de înțeles antrenorul Claudio Ranieri, citat de ziarul Ouest France.

21c1cb59-084a-44c5-923c-1b6c810de68c

Venit în vară de la gruparea italiană Fiorentina, Tătărușanu este unul din remarcații actualei ediții din campionatul Franței. Internaționalul român a primit doar patru goluri în cele nouă meciuri în care a apărat, iar Nantes este pe un surprinzător loc 3 după 10 etape. Ranieri pare însă hotărât să-l folosească pe Maxime Dupe în celelalte două competiții din Hexagon.

“Cred că Maxime va juca în cele două cupe”, a declarat marți tehnicianul într-o conferință de presă. Formația sa va întâlni miercuri divizionara secundă Tours, pe terenul acesteia, în optimile de finală ale Cupei Ligii franceze. Meciul pare ușor pentru “canari”, Tours fiind lanterna roșie în Ligue 2, cu numai 2 puncte din 12 etape.

Maxime Dupe n-a mai evoluat în Ligue 1 din prima etapă, de la înfrângerea cu 0-3 la Lille.

“Voi face multe schimbări”, a spus Ranieri, ce-i va menaja pe jucătorii care au evoluat mult până acum.

Tehnicianul italian a precizat că nu neglijează nicio competiție. “Cupa este o afacere serioasă și un lucru bun ca să ajungem în Europa”, a spus el.

AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu; editor: Teodora Oprea, editor online: Ada Vîlceanu)

Sursa | Agerpres
https://www.agerpres.ro/sport/2017/10/24/fotbal-tatarusanu-va-fi-probabil-rezerva-la-nantes-in-meciurile-de-cupa-19-52-06

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *