FOTO Cum arată iPhone X Plus, telefonul mai mare decât un Samsung

Apple a fost cel puțin conservatoare când a fost vorba de dimensiunea telefoanelor sale. Schimbă lucrul acesta în 2018 cu trei modele speciale. Acum le și vedem unul lângă altul.

Apple tocmai a devenit o companie de un trilion de dolari. Vestea vine cu aproximativ o lună înainte să-și prezinte noile telefoane. iPhone X va fi în centrul atenției, că în jurul său ar fi construite și celelalte modele. Iar dacă până acum cel mai mare iPhone avea ecran de 5,5 inci, din 2018 se schimbă lucrurile.

Cele mai noi imagini publicate pe net cu noile telefoane iPhone arată trei modele: un „clasic” iPhone X de 5,8 inci, un model intermediar cu o singură cameră (posibil iPhone 9 sau doar iPhone) cu ecran de 6,1 inci și un iPhone X Plus cu ecran de 6,5 inci.

Partea mai ciudată e că niciun telefon nu iese cu nimic în evidență. Sunt prezentate în nuanțe de culoare banale – alb și negru, spate din sticlă și cam același design ca la modelul de acum. Interesant e că toate vor avea crestătură în ecran, nu vor avea buton Home, iar asta înseamnă că autentificarea se va face doar cu Face ID. Poate că și sistemul acesta trece la generația a doua, cu mai multe puncte sau cu o mai mare rapiditate.

Noile iPhone cu iPhone X Plus

iPhone X Plus si celelalte modele

Ar mai fi câteva diferențe între cele trei modele. Cel din mijloc ar avea ecran LCD și, posibil, ar fi mai ieftin decât celelalte. Ar fi un fel de iPhone 8 Plus. Celelalte ar avea panou OLED, așa cum are modelul X acum.

Dacă așteptai un telefon cu ecran mare de la Apple, se prea poate ca în 2018 să obții ce vrei. La 6,5 inci depășește chiar și Samsung Galaxy Note 9. Prețul ar mai trebui aflat, dar și ce diferențe majore vor fi între cele trei modele. Odată cu aceste telefoane va fi lansat și iOS 12.

Sursa | Play Tech

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *