FOTO | Skoda Vision RS, adevăratul rival pentru VW Golf

Skoda a publicat o serie de fotografii teaser cu viitorul concept Vision RS. Prototipul dezvoltat de cehi anticipează un Hot Hatch de clasă compactă, iar sub capotă, inginerii din Mlada Boleslav au pregătit un sistem hibrid de propulsie capabil să ofere 245 de cai putere, scrie Automarket.ro.

4

Noul Skoda Vision RS are o lungime de 4.356 de mm, lățimea măsoară 1.810 mm, iar ampatamentul ajunge la 2.650 de mm.

Cehii încă nu au anunțat identitatea primului model care va prelua liniile de design implementate pe Vision RS, însă lucrurile sunt destul de clare. Anul viitor, Skoda lansează noua generație Rapid, iar conform oficialilor, modelul va avea doar o versiune hatchback.

„Prezența noastră în acest segment este modestă. Cu actualul Rapid Spaceback nu am reușit să convingem oamenii că suntem un competitor credibil, dar viitorul Rapid va deveni un adevărat rival pentru Golf. Nu vei putea să faci confuzii între noul Rapid și Octavia”, a explicat Alain Favey, directorul de marketing și vânzări al Skoda.

Prototipul pregătit de constructorul din Mlada Boleslav va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Paris care are loc la începutul acestei luni.

Mai multe amănunte despre Skoda Vision RS citiți AICI.

Etichete:

Skoda
,
skoda rapid
,
Concept
,
foto noua skoda
,
skoda vision rs
,
concept skoda
,
vw golf
,
rival golf
,
skoda rival golf

continuare… .

Sursa | Auto | Digi24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *