Fură cine poate, scapă cine vrea! Codul Penal, făcut de PSD Codul Penalilor

Deputatul Rădulescu și alți 39 de parlamentari PSD dau o spargere în legile acestei țări. Codul Penal, ciuruit de deputatul Mitralieră, se transformă în Codul Penalilor.

Prin modificările avansate de cei 40 de hoți, fără Ali Baba, demnitarii publici aleși, deputați, senatori, primari, președintele nu mai sunt considerați funcționari publici și nu mai suferă consecințele faptelor de corupție. Conflictul de interese și incompatibilitățile sunt prescrise după 3 ani.

Abuzul în serviciu va exista doar de la 200.000 euro în sus – ce să ne mai învârtim în jurul celor 100 și ceva mii lei din dosarul de abuz al lui Dragnea! Asta comunică alegătorilor Partidului Social Democrat, de stânga, partidul amărâților, care este viziunea ștabilor PSD în legătură cu banii și furtul. 200.000 de euro sunt 2 lei. Un mizilic, un flintic. Nici nu se pune că i-ai furat.

Cum nu se pun nici mita, nici traficul de influență, dacă sunt „pentru altcineva”, nu pentru sine. Deci, dacă o fac pentru vărul Georgel sau amanta Vasilica, nu e corupție. Este dezintegrarea nucleară a minții. Extrapolând această filosofie, rezultă că un ucigaș cu simbrie nu se face vinovat de crimă, de vreme ce ucide pentru altul. Sunt lovite bazele gândirii juridice de secole: caracterul infracțiunii nu se schimbă în funcție de destinația banilor. Poți să furi și să donezi ce ai furat unui ofelinat, tot hoț ești.

Dacă pedeapsa este până la 3 ani, o execuți la domiciliu. Adică suprimi plimbările prin parc și lucrezi de acasă, pregătind următorul tun. 

În situația în care pe plan mondial s-a declanșat, începând cu scandalul Weinstein de la Hollywood, o campanie împotriva hărțuirii sexuale în relații de muncă, PSD propune desființarea pur și simplu a infracțiunii de folosire a funcției pentru obținerea de favoruri sexuale. Pe urmele unui politician egiptean, care declara recent că „a viola o femeie care umblă îmbrăcată provocator e o datorie națională”. Prin urmare, violul de serviciu să devină un titlu de virilitate și mândrie carpatină.

Mă opresc, stimați Republicani, citiți dumneavoastră mai departe ce conține pachetul Mitralieră.

OUG 13 a rămas o poezie simbolistă. Ce vedem acum este un proiect economic beton, rentabilizarea hoției, un ghid pentru uzul corupților, mitarnicilor, abuzivilor cu funcții, ca să-și minimizeze pedeapsa până spre zero. Este distrugerea statului român, văzut ca o sumă de reguli care fac posibilă conviețuirea cetățenilor. Statul de drept este înlocuit cu statul de rapt.

Nu mai are rost să pomenesc de Dragnea, Tăriceanu, Iordache și ceilalți. Nu-mi rămâne decât a spune tuturor votanților PSD de acum un an că, în clipa în care aceste legi vor trece prin Parlament, ei devin complici la spargerea națională, care face din Codul Penal – Codul Penalilor.

„Fură cine poate, scapă cine vrea!”. Aceasta este contribuția ideologică a PSD. Dacă vom trăi cu ea, probabil că nu merităm să mai existăm ca stat și națiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *