Gală de strângere de fonduri pentru persoane fără venituri sau asigurări medicale

Fundația Policlinici Sociale Regina Maria organizează, joi, cea de-a cincea ediție a Galei din Inimă pentru Viitor.

646ede2c-8408-4113-b6ef-9e0fd1f2a44d

Sursa foto: Fundația Policlinici Sociale Regina Maria / Facebook

“Gala din Inimă pentru Viitor este în fiecare an momentul de bilanț, dar și principalul eveniment de strângere de fonduri al fundației. Organizată sub egida ‘Continuăm Tratamentul cu Fapte Bune’, gala se dorește un prilej prin care să se atragă atenția că persoanele mai puțin norocoase, fără venituri sau asigurări medicale, au șansa, prin proiectele fundației, să își continue viața cu demnitate, având acces la medicamente și servicii medicale”, se arată într-un comunicat al Fundației Policlinici Sociale Regina Maria.

Potrivit sursei citate, anul trecut au fost strânși 120.000 de euro, bani ce au fost utilizați pentru ca 2.300 de pacienți fără venituri și asigurări medicale să beneficieze de 3.200 de consultații gratuite.

În plus, 270 de femei au beneficiat de screening pentru prevenția cancerului de col uterin, 140 de screening de prevenție a cancerului de sân, 150 de femei au fost incluse în programe de suport psihologic în lupta împotriva cancerului, iar 130 de copii au beneficiat de 270 de consultații de stomatologie gratuite în cadrul acestor proiecte speciale derulate în Policlinica Socială Baba Novac.

“Policlinica Sala Palatului a crescut exponențial în doi ani și jumătate, iar de la gala de anul trecut s-au înregistrat 6.800 de consultații, dintre care 6.500 au fost adresate pacienților sociali cu venituri sub 1.600 lei/lună. În cele două centre educaționale, am susținut activitatea a peste 150 de copii”, se arată în comunicat.

AGERPRES/(AS — editor: Claudia Stănescu, editor online: Daniela Juncu)

Sursa Agerpres | Social
https://www.agerpres.ro/social/2017/10/26/gala-de-strangere-de-fonduri-pentru-persoane-fara-venituri-sau-asigurari-medicale-05-42-39

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *