Galați: A fost lansat oficial logo-ul ‘Conceput în România’ al Ministerului Cercetării și Inovării

Ministrul Cercetării și Inovării, Lucian Georgescu, a declarat luni, într-o conferință de presă la Galați, că a fost lansat oficial logo-ul “Conceput în România”, proprietate intelectuală a ministerului pe care îl conduce.

f8f469b2-5fd6-4073-bca9-eb129a050037

Potrivit sursei citate, Ministerul Cercetării și Inovării a lansat logoul “Conceput în România” a cărui utilizare, atât de către companiile publice cât și de către cele private, susține creșterea vizibilității domeniului de cercetare dezvoltare inovare din România și crește astfel vizibilitatea potențialului de cercetare dezvoltare și inovare specific românesc.

Ministrul a anunțat că noul logo a fost înregistrat la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci, devenind marcă oficială.

“La începutul anului am lansat logo-ul ‘Conceput în România’. Acum două săptămâni, proprietatea intelectuală a Ministrului Cercetării și Inovării a fost acceptată de Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci, așa că este oficial. Se numește ‘Conceput în România’ și va fi pe toate materialele de prezentare, la toate tipurile de conferințe la care Ministerul Cercetării și Inovării este partener sau a acceptat să ofere egida acelei manifestări naționale”, a spus Lucian Georgescu.

Toate manifestările științifice, conferințe, expoziții, workshopuri, mese rotunde, ce se desfășoară sub egida Ministerul Cercetării și Inovării vor utiliza marca ”Conceput în România”.

AGERPRES / (A — autor: Dan Paic, editor: Marius Frățilă, editor online: Irina Giurgiu)

AGERPRES | SURSA 
https://www.agerpres.ro/politica/2017/10/16/galati-a-fost-lansat-oficial-logo-ul-conceput-in-romania-al-ministerului-cercetarii-si-inovarii-18-13-06

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *