George Ciamba a discutat cu emisarul special al Germaniei, Wolfgang Clement, despre relocarea Agenției Europene a Medicamentului

Secretarul de stat pentru afaceri bilaterale și strategice în spațiul euroatlantic, George Ciamba, a avut marți o întrevedere cu emisarul special al Guvernului Republicii Federale Germania pentru relocarea Agenției Europene a Medicamentului, fostul ministru federal Wolfgang Clement, informează un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe (MAE) transmis AGERPRES.

b36002a0-fc7d-4c19-b0e2-39127547dbde

Sursa foto: mae.ro

În cadrul întâlnirii, cele două părți au prezentat argumentele pe care se întemeiază candidaturile României și Germaniei pentru relocarea Agenției Europene a Medicamentului de la Londra la București, respectiv, Bonn. Partea română a subliniat aspectele strategice pe care le implică procesul relocării agenției după retragerea Marii Britanii din Uniunea Europeană, arată sursa citată.

Totodată, “a fost reiterată colaborarea foarte bună la nivel bilateral dintre cele două state, precum și dorința reciprocă de a consolida cooperarea româno-germană în perspectiva discuțiilor privind viitorul proiectului european”, mai precizează MAE.

AGERPRES/(AS — autor: Oana Ghiță, editor: Antonia Niță)

AGERPRES | SURSA 
https://www.agerpres.ro/politica/2017/10/17/george-ciamba-a-discutat-cu-emisarul-special-al-germaniei-wolfgang-clement-despre-relocarea-agentiei-europene-a-medicamentului-19-58-56

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *