Gestul FABULOS al lui Conor McGregor! Ce a facut luptatorul pentru 8 familii nevoiase! “Ma simt foarte mandru”

McGregor a pregatit o surpriza pentru 8 familii nevoiase.


Toata Romania vede Romania! Norvegia – Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta – Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Conor McGregor isi afiseaza latura dura si aroganta cand vine vorba de interactiunea cu adversarii sai din cusca. Nu acelasi lucru se poate spune despre el si in afara luptelor din UFC.

Irlandezul a decis sa investeasca o parte din averea sa in case pentru oameni fara posibilitati. Opt familii vor fi ajutate de McGregor, cel care le construieste o noua locuinta.

“Inapoi pe santier astazi. A trecut ceva timp. Aceasta este prima mea dezvoltare imobiliara. Avem opt case aproape gata, fiecare cu cate trei dormitoare pentru familii care stau in hotelurile din jurul capitalei, fara a avea un loc pe care sa il numeasca <>, dar nu pentru mult timp.

Dupa furtuna apare soarele. Sa ma plimb prin aceste case astazi, sa ii cunosc pe vecini, stiind ca aici vor sta in curand aceste familii, care isi vor crea propriile amintiri si isi vor reconstrui viata, asta ma face sa ma simt foarte mandru”, a scris McGregor pe contul sau de Instagram.

Citeste continuarea acestui articol… .

Sursa/Sport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *