Gheorghe Ștefan, fostul președinte al PNL Giurgiu, a trecut în echipa ALDE

Fostul preşedinte al PNL Giurgiu, Gheorghe Ştefan, s-a alăturat astăzi echipei ALDE, a anunțat președintele ALDE Giurgiu Toma Petcu, în cadrul unei conferițe de presă.

„Apreciez foarte mult decizia domnului Gheorghe Ştefan de a se alătura echipei ALDE, este un om care şi-a asumat o organizaţie destul de grea atunci când a preluat PNL Giurgiu. PNL dovedeşte cu fiecare zi că nu mai este acelaşi partid în care ne-am regăsit la un moment dat şi eu şi domnul Ştefan, PNL devine un partid al răfuielilor interne, al conflictelor. Cred că această politică dăunătoare pentru PNL a făcut să gonească foarte mulţi oameni politici de calitate din toată ţara de la PNL. Gheorghe Ştefan, dincolo de a fi preşedintele PNL Giurgiu, a fost vicepreşedinte la nivel naţional şi este un bun specialist pe agricultură. Cred că expertiza şi calităţile umane sunt cele care ne-au convins atât pe mine, cât şi pe domnul Călin Popescu- Tăriceanu să stabilim că avem proiecte comune şi avantajul de a lucra împreună este mai mare decât acela de a sta separat sau în alte echipe. Mă bucur şi apreciez decizia dumnealui de a veni alături de noi”, a declarat președintele ALDE Giurgiu, care a anunțat cu această ocazie că domnul Gheorghe Ștefan va ocupa și o funcție de vicepreședinte al filialei giurgiuvene.

Toma Petcu a mai afirmat că venirea lui Gheorghe Ștefan a fost aprobată inclusiv de către președintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu, care a fost de acord ca acesta să fie cooptat în conducerea centrală a partidului, unde va coordona Comisia de agricultură a ALDE, ca urmare a vastei sale experiențe profesionale în domeniu: președinte al Patronatului Peștelui din România, fost consilier în Ministerul Agriculturii, fost președinte al Agenției de Pescuit și Acvacultură ș.a.m.d.

Noul membru ALDE a spus în cadrul conferinței de presă că: „Au trecut şase luni de zile, de la alegerile interne ale PNL, iar eu, Gheorghe Ştefan, nu mă mai regăsesc în noul PNL, pentru că este total deprofesionalizat. Sunt la ALDE Giurgiu pentru că apreciez foarte mult organizaţia pe care o conduce domnul Toma Petcu. Sunt în ALDE pentru că am lucrat patru ani de zile cu domnul Tăriceanu, sunt în ALDE Giurgiu pentru că echipa de aici mi se pare o echipă unită, serioasă, determinată să facă lucruri bune pentru judeţ şi poate cel mai mult apreciez că au o atitudine echidistantă, neimplicându-se în niciun scandal. Sper ca prin venirea mea şi ceea ce pot să fac, să aduc o plusvaloare şi ALDE Giurgiu, la următoarele alegeri, să fie a doua forţă politică a judeţului”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *