Giurgiu: Circulația pe Podul Prieteniei, întreruptă temporar pentru lucrări de întreținere

Circulația pe Podul Prieteniei, care face legătura între Giurgiu și Ruse, Bulgaria, va fi întreruptă vineri, între orele 10:30-11:15, pentru lucrări de întreținere, se arată într-un comunicat de presă al IGPF.

fe8d2fda-ad9b-4435-9b47-91773f404652

‘ Autoritățile bulgare au informat Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu, prin intermediul Centrului Comun de Contact româno-bulgar, cu privire la faptul că, vineri, 20 octombrie 2017, între orele 10:30-11:15, circulația pe podul Giurgiu-Ruse va fi întreruptă pentru lucrări de întreținere. Având în vedere aspectele prezentate, vă informăm că Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu ține permanent legătura cu autoritățile bulgare și a dispus toate măsurile aflate în competență astfel încât la ridicarea restricției controlul de frontieră să se desfășoare fluent și operativ’, se arată în comunicatul de presă.

De asemenea, IGPF recomandă participanților la traficul transfrontalier tranzitarea tuturor punctelor de frontieră deschise la granița cu Bulgaria și consultarea aplicației ‘Trafic Online’, disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de așteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

Timpii de așteptare sunt actualizați în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-și reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.

AGERPRES/(AS-autor: Camelia Bigan, editor: Diana Dumitru, editor online: Ada Vîlceanu)

Sursa Agerpres | Social
https://www.agerpres.ro/social/2017/10/20/giurgiu-circulatia-pe-podul-prieteniei-intrerupta-temporar-pentru-lucrari-de-intretinere-10-18-05

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *