Giurgiu: Traficul pe podul Calafat-Vidin va fi întrerupt miercuri pentru o oră, pentru lucrări de reparații

Traficul pe podul Calafat-Vidin va fi întrerupt miercuri, între orele 13:00-14:00, ca urmare a executării unor lucrări de întreținere și reparație, potrivit ITPF Giurgiu.

e69f1a97-c24d-499e-acd2-04bed4d0c24a

“Societatea comună româno-bulgară Danube Bridge Vidin Calafat ad Bulgaria, care se ocupă de administrarea podului Calafat — Vidin, a informat Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră (ITPF) Giurgiu cu privire la faptul că, miercuri, 18 octombrie, între orele 13:00 — 14:00, circulația pe pod va fi întreruptă pentru lucrări de întreținere și reparație. În intervalul orar specificat, autovehiculele vor fi oprite în zonele adiacente Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, până la momentul reluării traficului”, se arată într-un comunicat de presă al ITPF Giurgiu.

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu ține permanent legătura cu autoritățile bulgare și a dispus toate măsurile aflate în competență, astfel încât, la ridicarea restricției, controlul de frontieră să se desfășoare fluent și operativ, precizează sursa citată.

Totodată, ITPF Giurgiu recomandă participanților la traficul transfrontalier tranzitarea tuturor punctelor de frontieră deschise la granița cu Bulgaria și consultarea aplicației ‘Trafic Online’ disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de așteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de așteptare sunt actualizați, fapt ce ajută utilizatorul să-și reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute, mai precizează sursa citată.

AGERPRES/(AS-autor: Camelia Bigan, editor: Diana Dumitru, editor online: Ada Vîlceanu)

Sursa Agerpres | Social
https://www.agerpres.ro/social/2017/10/18/giurgiu-traficul-pe-podul-calafat-vidin-va-fi-intrerupt-miercuri-pentru-o-ora-pentru-lucrari-de-reparatii-10-47-07

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *