Google Maps devine mai distractiv și mai interesant, printr-un update

Google Maps este una dintre cele mai utilizate aplicații de mobil, iar pentru a-și menține utilizatorii, beneficiază deseori de actualizări mai mult sau mai puțin importante.

În ultimele zile, aplicația Google Maps s-a bucurat de două update-uri ce merită trecute în revistă. Unul se referă la o modificare a interfeței de navigație, în timp ce al doilea face referire la o funcție suplimentară.

Din totdeauna, în momentul în care ai folosit Google Maps pentru navigație, mijlocul tău de deplasare era reprezentat pe hartă sub forma unei săgeți orientate spre sensul de deplasare. De acum înainte, respectivul simbol va deveni brusc mai flexibil. În locul săgeții, în funcție de starea ta de spirit sau de mașina pe care o conduci, poți opta pentru un sedan, o camionetă sau un SUV.

Pentru a profita de acest update, este suficient să faci un tap pe săgeata din mijlocul ecranului și îți vor fi puse la dispoziție opțiunile adiționale. Din păcate, în prima etapă de propagare, actualizarea va fi disponibilă doar posesorilor de iDevice-uri, urmând ca în viitorul apropiat să ajungă și la utilizatorii de Android. Dacă ai un iPhone și nu găsești opțiunea detaliată mai sus, asigură-te că utilizezi cea mai recentă variantă a aplicației din AppStore.

Al doilea update detaliat de cei de la Ausdroid are ca scop îmbunătățirea bazei de date cu serviciile, mâncarea și băuturile locațiilor pe care le vizitezi cu ajutorul Google Maps. Dacă obișnuiești să postezi fotografii în aplicația Google din restaurante, baruri sau alte tipuri de obiective, ți se vor cere detalii adiționale legate de experiența pe care ai trăit-o. După cum se poate vedea în captura de ecran de mai jos, dacă postezi o imagine cu o înghețată, vei fi invitat să detaliezi cum figurează acel desert în meniul locației. La final, vei asocia un deget mare orientat în sus sau în jos aceluiași preparat, ca o formă simplificată de review.

În mod evident, întregul proces este absolut opțional, dar având în vedere că și tu te bucuri să ai acces la astfel de informații când vizitezi o locație nouă, ar fi păcat să nu ajuți alte persoane la rândul tău. În definitiv, review-urile nu trebuie să fie formate doar din text. O fotografie cu text atașat are o valoare informațională sporită. Printr-un mecanism de inteligență artificială, Google va încerca să te ajute și să-ți completeze automat o parte din descrierea pozei. google-maps-food-309x640

Sursa | Play Tech

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *