Gorj: Un tânăr a predat polițiștilor din Motru un portofel găsit pe stradă în care erau 700 de euro

Un tânăr de 22 de ani din comuna Corcova, județul Mehedinți, a predat joi polițiștilor din Motru un portofel care conținea suma de 700 de euro, pe care l-a găsit pe o stradă din municipiu, se arată într-un comunicat de presă postat pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Gorj.

f7e3e18b-5129-412e-8739-75b695363a21

Potrivit sursei citate, tânărul s-a prezentat la sediul Poliției municipiului Motru pentru a aduce un portofel pe care l-a găsit pe strada Macului din localitate și în care erau 700 de euro.

“Acesta a cerut ajutorul oamenilor legii pentru identificarea persoanei care și-a pierdut portofelul care, pe lângă suma de bani, mai conținea actele de identitate ale proprietarului și ale soției sale, precum și carduri bancare. Potrivit actelor de identitate, polițiștii au identificat și au luat legătura cu proprietarul portofelului, în vârstă de 30 de ani, din municipiul Motru. Acesta s-a prezentat la sediul poliției, ocazie cu care și-a recuperat bunul pierdut”, se menționează în comunicatul de presă.

Aceeași sursă afirmă că Inspectoratul de Poliție Județean Gorj salută gestul bărbatului care a prezentat poliției portofelul găsit și încurajează cetățenii la astfel de fapte.

AGERPRES / (AS — autor: Irina Poenaru, editor: Marius Frățilă)

Sursa Agerpres | Social
https://www.agerpres.ro/social/2017/10/19/gorj-un-tanar-a-predat-politistilor-din-motru-un-portofel-gasit-pe-strada-in-care-erau-700-de-euro-16-58-04

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *