Inca o sedinta pentru Guvernul demis. Dancila anuntase ca aproba plati multe si cu bugetul sa se descurce noul Guvern

O noua sedinta de Guvern are loc luni, la 11 zile de cand Executivul PSD a fost demis in Parlament prin motiune de cenzura.

Saptamana trecuta, Viorica Dancila anuntase ca cel mai probabil in aceasta sedinta va aproba un act normativ pentru achitarea facturilor pentru toate proiectele derulate prin Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL).

“Am promis ca vom achita facturile pe PNDL 1 si PNDL 2 si vom achita toate facturile, astfel incat toti cei sa isi duca la bun sfarsit investitiile, indiferent de culoarea lor politica”, a afirmat Viorica Dancila, luni seara, al Romania Tv.

Liderul PSD a precizat ca problemele referitoare la buget sunt responsabilitatea viitorului Executiv.

Pe ordinea de zi anuntata de Guvern nu figureaza insa actul normativ, dar el poate aparea, cum ne-a obisnuit Executivul PSD, pe ordinea de zi suplimentara.

Pe agenda sunt 4 proiecte de hotarare de guvern si un memorandum.

Astfel, va fi aprobat Amendamentul convenit intre Guvernul Romaniei si Agentia Internationala de Cooperare a Japoniei la Acordul de imprumut pentru Proiectul privind realizarea legaturii retelei de metrou cu Aeroportul International Henri Coanda Otopeni-Bucuresti.

Celelalte trei proiecte se refera la modificari in inventarul bunurilor din domeniul public. Sunt vizate bunuri din portofoliul MApN situate in judetele Tulcea, Ilfov, Brasov, Constanta, Bihor, Iasi, Botosani, Mehedinti, Braila, Vaslui, Galati si Bucuresti.

Un alt proiect de hotatare vizeaza actualizarea valorilor de inventar ale unor bunuri dupa ce au fost reevaluate, iar al treilea se refera la inscrierea in inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului a unor constructii si darea acestora in administrarea Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara Sibiu.

Memorandumul se refera la notificarea reprezentantilor Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania (UNCJR) in cadrul delegatiei Romaniei la Comitetul Regiunilor al Uniunii Europene pentru perioada 2020-2025.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Citeste continuarea acestui articol… .

Sursa/Ziare.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *