Inspecţia Judiciară a descins din nou la DNA. Ţinta: toate dosarele făcute pe baza protocoalelor cu SRI [G4media]

Inspecţia Judiciară a descins din nou la Direcţia Naţională Anticorupţie, pentru a verifica dosarele realizate în baza protocoalelor cu SRI, au declarat pentru G4Media.ro surse din cadrul IJ.

Potrivit surselor, ar fi vorba de un control tematic stabilit încă din luna mai, dar ordinul a fost semnat pe data de 1 octombrie. Controlul se desfăşoară deja de aproape două săptămâni, iar inspectorii vor să vadă, culmea, dacă au fost respectate prevederile protocoalelor încheiate cu SRI.

Inspectorii au dorit să ştie, între altele, dacă au fost transmise informări către SRI, aşa cum prevede protocolul încheiat între Parchetul General şi SRI. Potrivit protocolului semnat în 2009 de Laura Codruţa Kovesi şi prim-adjunctul Florin Coldea, procurorii trebuiau să comunice, în mod operativ, dar nu mai târziu de 60 de zile, modul de valorificare a informărilor sau sesizărilor primite de la SRI.

Potrivit informaţiilor G4Media.ro, Inspecţia Judiciară a solicitat date despre modul de aplicare a protocolului cu SRI.

Pentru a citi articolul integral intraţi aici.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

continuare… .

Sursa | Epoch Times Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *