Întâlnire a procurorilor generali din UE, cu participarea lui Augustin Lazăr

Procurorul general Augustin Lazăr a participat, săptămâna trecută, la cea de a 10-a întâlnire a Rețelei Procurorilor Generali și șefilor instituțiilor echivalente de pe lângă Curțile Supreme ale statelor membre al Uniunii Europene (Rețeaua NADAL), care a avut loc la Dublin, în Irlanda.

7bce1a2b-f033-4cab-a5d4-73e2920ad3f0

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, transmis luni AGERPRES, principalele teme abordate în cadrul reuniunii au fost protecția și retenția datelor, subiecte prioritare din perspectiva cooperării judiciare în cadrul Uniunii Europene; combaterea terorismului; ordinul european de investigație; Biroul Procurorului European; analiza jurisprudenței recente a Curții Europene a Drepturilor Omului și a Curții de Justiție a Uniunii Europene.

La reuniune au participat procurorii generali din Austria, Estonia, Franța, Germania, Ungaria, Irlanda, Malta, Suedia, precum și președintele EUROJUST, Michele Coninsx.

AGERPRES/(AS — autor: Eusebi Manolache, editor: Andreea Rotaru)

Sursa Agerpres | Justitie
https://www.agerpres.ro/justitie/2017/10/16/intalnire-a-procurorilor-generali-din-ue-cu-participarea-lui-augustin-lazar-16-31-19

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *