Intamplare INCREDIBILA in Spania! Mai multe sportive au fost premiate cu vibratoare! “Am incercat sa le ascund dupa trofeu” Ce s-a intamplat

Decizia a declansat un scandal imens in Spania.

Campionatul Asturiei de squash si-a desemnat castigatoarele, insa acestea au fost socate de decizia organizatorilor. La finalul competitiei, patru sportive castigatoare au primit din partea oficialilor premii mai putin obisnuite.

Pe langa clasicele trofee, fetele au primit cate un vibrator, doua seturi de epilare si un aparat de ras electric. In schimb, castigatorii din concursul masculin au primit numai trofee.

“Suntem socate si afectate. Nu mi-am imaginat vreodata ca voi primi un cadou atat de sexist. Am incercat sa le ascund dupa trofeu la festivitatea de premiere”, a spus Elisabeth Sado, una dintre castigatoare.

Dupa reactia sportivelor, organizatorii au lansat un comunicat in care isi cereau scuze, spunand ca nu au intentionat sa le jigneasca pe cele patru castigatoare.


Toata Romania vede Romania! Norvegia – Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta – Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *