Înţelegerea lui Ştirbu cu UNPR pentru susţinerea lui Albotă la Primăria Slatina merge mai departe. Iată DOVADA!

Informaţia potrivit căreia deputatul Gigel Ştirbu, copreşedintele PNL, a bătut palma cu senatorul Ion Toma pentru susţinerea candidatului UNPR la funcţia de primar al Slatinei, Emil Albotă, în defavoarea liberalilor, este întărită de întâlnirea pe care Albotă a avut-o, vineri seară, cu şeful de cabinet al lui Ştirbu, Alexandru Măceşanu.

Prim-vicepreşedintele UNPR Olt, Emil Albotă, şi şeful cabinetului parlamentar al lui Gigel Ştirbu, Alexandru Măceşanu, au purtat, vineri seară, o lungă discuţie la o bere. Întâlnirea, la care au mai participat două persoane şi care a fost surprinsă în imaginea de mai sus, a avut loc pe terasa Belvedere din Slatina. În cadrul discuţiilor, Măceşanu i-ar fi înmânat nişte hârtii viitorului candidat al UNPR la Primăria Slatina.

Potrivit OLT-ALERT, Gigel Ştirbu s-a înţeles cu senatorul Ion Toma şi cu protejatul acestuia, secretarul de stat în Ministerului Educaţiei Emil Albotă, să îl susţină pe acesta din urmă în cursa electorală pentru funcţia de primar al Slatinei din 2016. Sursele OLT-ALERT susţin că cei trei au luat în calcul mai multe variante, prinrte care s-a numărat şi trecerea lui Albotă la PNL. O altă variantă este ca PNL să aibă totuşi candidat propriu, dar unul care să piardă alegerile în favoarea UNPR. Dacă această variantă va rămâne bătută în cuie, Ştirbu îl va folosi pe actualul consilier local Sorin Brătoi, care ar putea fi recompensat cu funcţia de director al Spitalului Schitu Greci, sau pe traseistul Marius Bălaşa, introdus cu astfel de gânduri în competiţia internă privind desemnarea candidatului pentru Primăria Slatina.

Ceea ce este interesant este că, susţin oameni apropiaţi lui Ştirbu, acesta ar juca la două capete, făcând o înţelegere similară şi cu PSD. Recompensa acestuia ar fi o puternică susţinere din partea social-democraţilor la Bucureşti ca Ştirbu să ajungă, pe mâna lui Ponta, consul al României în Canada. Această din urmă variantă scârţâie, însă, acum, pentru că Victor Ponta va pleca din fruntea guvernului după ce procurorii DNA l-au trimis, joi, în judecată. 

Cititi in continuare articole de la Sursa/Olt-Alert

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *