Ion Caramitru: Parca un blestem ne insoteste si nu ne vom putea rupe niciodata de umbra zambitoare a lui Iliescu

Presedintele UNITER, actorul Ion Caramitru, directorul TNB, este “profund socat de ceea ce s-a intamplat pe data de 10 august in fata Guvernului Romaniei” si se simte “solidar cu cei care au suferit nevinovati” la mitingul din Piata Victoriei.

“Sunt profund socat de ceea ce s-a intamplat vineri 10 August in fata Guvernului Romaniei. In dimineata acelei zile am zburat spre Elvetia pentru a sustine, a doua zi, un spectacol poetic in fata romanilor din Lucerna si imprejurimi. Am putut vedea, pe internet, tot ce s-a petrecut in Piata”, afirma Caramitru intr-o declaratie remisa marti.

El se declara “solidar cu cei care au suferit nevinovati” la mitingul din Piata Victoriei.

“Am trait practic acelasi soc pe care l-am avut la Chisinau privind la televizor ce se petrecea la Bucuresti in 1990, cand in 13-15 Iunie minerii faceau legea in Capitala.

Si atunci, ca si acum, am ajuns la Bucuresti prea tarziu pentru a mai intreprinde ceva. Si atunci, ca si acum, am simtit ca parca un blestem ne insoteste, ca nu ne vom putea rupe niciodata de umbra zambitoare a lui Iliescu.

Declar public ca ma simt solidar cu cei care au suferit nevinovati, ca moralmente am fost si eu in piata vineri 10 august 2018 aspirand gaze lacrimogene si incasand lovituri de baston alaturi de fiii mei si de toti oamenii maltratati acolo. Oameni nevinovati si demni de conditia lor de cetateni ai unui stat de drept”, mai spune Caramitru.

Citeste si mesajul lui Mihai Sora pentru protestatari, dupa ce a scapat cu bine din Piata Victoriei, dar si ce spune Ion Vianu: Vointa de a instaura un regim de teroare, pentru un SINGUR om, este dovedita. Ce trebuie sa faca Iohannis

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *