Ionut Comanescu. Pentru ca lucrurile care nu se spun, se uita

Ionut Comanescu este unul dintre putinii tinerii din Slatina care stiu cu exactitate motivul pentru care au intrat in politica, si daca stau sa ma gandesc bine,  I. Comanescu ar fi cam singurul care a si reusit sa trezeasca interesul comunitatii locale, prin amploarea si inversunarea criticilor sale la adresa social-democratilor.

Inca nu reusesc “sa pun degetul” exact pe ceea ce-l face deosebit, fiind sigur insa de faptul ca foarte multi dintre voi veti incerca sa contraziceti spusele mele, dar ma tem ca timpul imi va da dreptate la un moment dat. Ramane de vazut.

Ionut Comanescu nu impresioneaza si nici nu fascineaza de la prima aparitie, dar te invita sa-l cunosti. Anii dedicati de catre acesta politicilor locale, despre care nu putem spune ca sunt foarte multi, dar pe de alta parte, deloc putini, data fiind varsta lui, aveau sa-l transforme intr-o figura publica, un tanar care, mai devreme sau mai tarziu, avea sa atraga atentia.

Initiat in politica de partid de catre Marian Vasile (ex lider al Organizatiei PMP Olt si Victor Iacobescu (ex lider PMP Slatina), la acea vreme, I. Comanescu era, inca de pe atunci, un tanar de perspectiva al organizatiei. Si acum imi aduc aminte imaginea lui, avand o tinuta modesta din care nu lipsea aproape niciodata sacoul negru. Nu vorbea mult, nu promitea absolut nimic, dar emana un pragmatism iesit din comun atunci cand avea ceva de spus. Daca l-as descrie pe I. Comanescu in doua cuvinte, atunci cu siguranta, acestea ar fi “seriozitate si pragmatism”.

Paradoxal, odata cu inceperea decaderii Organizatiei PMP Olt, dupa preluarea acesteia de catre fostul senator Marin Bobes, in circumstante inca necunoscute, Comanescu a ramas loail vechilor lideri, Marian Vasile si Victor Iacobescu, retregandu-se din noua constructie PMP Olt, urmand apoi o adevarata explozie de capital de imagine a tanarului, pe atunci, Ionut Comanescu.

Acesta s-a facut remarcat in mod deosebit incepand cu ultimele doua campanii electorale, cele locale si cele parlamentare (2016), cand a sustinut candidatii din partea PNL, el insusi candidand pentru un loc in Consiliul Local Slatina, devenind, in Aprilie 2018, consilier local.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *